Wizkids Se Webinars

Wizkids Webinar 

Oktober

Woman holding a sign

Är digitala hjälpmedel kontraproduktiva för språkutvecklingen?

19 okt kl 15.00-16.00

Att jobba språkutvecklande är något som är relevant i alla ämnen - det vet vi. Men hur gör vi i praktiken, och är det kontraproduktivt för språkinlärningen att använda digitala verktyg? Här ger vi tips och inspiration av erfarna lärare på hur ett verktyg som TxtAnalyser kan stärka språkutvecklingen. Vi lyfter även en del av de farhågor som finns med digitala verktyg i det här sammanhanget.


November

Equatio webinar

Matematik för hela slanten!

16 nov kl 15.00-16.00

Matematik är ett ämne som generellt sett utmanar skolelever mest, samtidigt som undervisningen ofta bedrivs analogt. För att barn inte ska tappa intresset för matematik behöver vi skapa en inkluderande lärmiljö, inte bara för elever med dyskalkyli, utan för alla som tycker att matematik är svårt. Det är också hög tid att göra ämnet mer digitalt. Under det här webinaret får vi lära oss om dyskalkyli och konkreta tips på hur Equatio kan förstärka matte-undervisningen digitalt.


December

Woman holding a sign

AppWriter i Office 365-miljö

7 dec kl 15.00-16.00

Ekerö är en Microsoft Office-kommun som använt AppWriters talsyntes och ordprediktion sedan 2018. Deras sätt att implementera och använda programmet och liknande hjälpmedel med elever och pedagoger har varit väldigt framgångsrikt. På det här webinaret får vi chans att ta del av hur de har jobbat i kommunen och hur de gjort sin resa - i en Microsoft Office 365-miljö.


Tidigare webinar

Registrera dig på Wizkids nyhetsbrev

Vill få inbjudningar till event, delta i webinar och workshops eller få meddelande om nya uppdateringar? Fyll i formuläret nedan för att registrera dig på vårt nyhetsbrev.

Påkrævet
This is required.
Genom att klicka "Ja" accepterar du vår privacy-policy.