Skrivatext Logo

Förstå Mer, Uppnå Mer:
Frigör kraften i orden med LexiFlow

EquatIO Product Screens

LexiFlow är ett verktyg som hjälper alla att ta till sig text och 
uttrycka sig i text -  utifrån ens egna behov. 

Testa LexiFlow 

Vårt nya läs- och skrivverktyg

Vi är stolta över att presentera LexiFlow, framtidens ordprediktion och talsyntes. Det är en kombinerad plattform av våra mest populära verktyg, och ersätter ClaroRead, AppWriter och Oribi Speak. 


Med LexiFlow kan du enkelt få all den hjälp du behöver för att förbättra din läs- och skrivförmåga på ett och samma ställe. Vi har utvecklat LexiFlow med hjälp av svenska lingvistiska experter för att förstå hur olika människor tar till sig och uttrycker sig i text. Detta säkerställer att verktyget är anpassat efter individuella behov. 


LexiFlow representerar vår gemensamma vision att skapa verktyg som ger alla rätt till att förstå och bli förstådda.Upptäck LexiFlow

Vill du veta mer om LexiFlow eller uppgradera ert avtal? 

Boka möteUppgradera ert avtal

Med LexiFlow kan du

Equatio logo

Ta till dig text

LexiFlow är ett verktyg som stödjer dig att läsa, lyssna, förstå och bearbeta text genom funktioner som uppläsning, flerspråkiga ordböcker och OCR-behandling. Alla dessa funktioner kan anpassas efter egna behov, vad gäller uppläsningshastighet, röster, och annat. 

Equatio logo

Uttryck dig i text

Med LexiFlow kan du även uttrycka dig i text på det sätt som passar dig. Här har du funktioner som tal-till-text, ordprediktion och ljudande tangentbord. Du bestämmer vilka funktioner du vill använda och när, och enkelt slå av när du inte behöver dem. 

Equatio logo

Förstärk produktivitet och självständighet

Verktyget tillgodoser ett brett spektrum av användare, oavsett vilken nivå du har i ditt läsande och skrivande, samt vilka inlärningssvårigheter du har. På så sätt ökar LexiFlow din självständighet och produktivitet. 

Funktioner i LexiFlow

Text-till-tal: Få texter upplästa på flera språk, med anpassningsbar uppläsning och markeringsmedföljning.

Ordförslag: Få förslag på ord medan du skriver för att underlätta skrivprocessen, med alternativ för ljudåterkoppling under skrivprocessen. 

Tal-till-text: Diktera ord, meningar eller längre text på flera språk.

Ordbok: Slå upp ord för att förstå deras betydelse eller se böjningarna.

Skapa ljudfiler: Konvertera vald text till en ljudfil som enkelt kan laddas ner.

Skärmklippverktyg: Få enkel OCR-behandling av text på bilder eller annan icke-markerbar text.

LexiFlow webinar

LexiFlow webinar

LexiFlow - Vad är det och hur påverkar det er?

I detta webinar presenterar vår nya talsyntes och ordprediktion LexiFlow. Du kommer att få en inblick i hur detta verktyg fungerar och hur det kan förbättra elevers lärandeprocess. Dessutom kommer du att få information om hur detta verktyg ersätter befintliga verktyg och hur det påverkar er.

Registrera dig här för att se webinaret

Manualer

Filmer

FAQ